Fag

Fagundervisning

På The International - Danmarks Internationale Efterskole tilbyder vi Cambridges IGCSE-prøver, som forbereder eleverne til internationale gymnasiale, efter- og videregående uddannelser i både Danmark og i udlandet. Udover vores fokus på de boglige fag har vi en bred vifte af profilfag og valgfag

Cambridge IGCSE for unge mellem 14 og 18 år

På The International underviser vi på IGCSE-niveau, som står for ”International General Certificate of Secondary Education” for 14 – 18 årige. Niveauet svarer til 9. til 11. klasse i Danmark. Dette betyder også, at alle vores lærere er kompetente undervisere og har relevant uddannelse i forhold til at kunne varetage undervisningen i et givent Cambridge fag.

Der undervises på engelsk og da lærerne har både dansk og international uddannelses og erhvervserfaring, er de klædt på til at arbejde i et internationalt skole miljø.

Det er muligt at være elev 2 år på The International. Vi opererer ikke med klassetrin, da vi har elever fra forskellige skolesystemer og lande. I stedet individualiserer vi undervisningen efter elevernes behov og niveau.

The International tilbyder følgende fag:

 

  • English as a Second Language
  • English as a First Language
  • Mathematics
  • Combined Sciences
  • Global Perspectives
  • Spanish as a Second Language 
  • German as a Second Language 
  • Danish as a Second Language 

Internationalt eksamensbevis af første klasse

IGCSE er internationalt anerkendt, engelsksproget undervisning. Tusindvis af skoler i 140 lande underviser og eksaminerer efter et fælles curriculum, som er ens i hele verden – uanset om du befinder dig i Singapore, Sydney eller Skjern. Som Cambridgestuderende får du en international anerkendt uddannelse og et eksamensbevis, som du kan bruge overalt i verden inklusivt i Danmark.

Et unikt læringsmiljø

Vores kvalificerede internationale personale sikrer, at du får den mest professionelle og personlige undervisning muligt. Du vil have mulighed for at opnå mindst fem internationalt anerkendte eksamener med undervisning udelukkende på engelsk og samtidig udvikle dine interkulturelle kompetencer. Desuden vil du fordybe dig i et andet fremmedsprog for at fremme dine sproglige færdigheder og forbedre dine kommunikationsevner.

Med fokus på studieteknik, kritisk tænkning, theory of knowledge, projekt- og gruppearbejde, vil du være i stand til at møde de krav, som en international uddannelse eller en global karriere stiller.

Vi tilstræber at tilbyde de højeste standarder inden for uddannelse i det bedste læringsmiljø muligt. Det er derfor afgørende, at du er forberedt, fokuseret og motiveret for at lære. Dette omfatter en stærk arbejdsmoral, hjælpsomhed, deltagelse i undervisningen og at du laver dine lektier og andre opgaver

Læs mere om Cambridge IGCSE her:
http://www.cie.org.uk/qualifications/academic/middlesec/igcse/overview

Læs mere om Cambridge her:
http://www.cie.org.uk

Undervisere
Fokus på