Vedersø Camp Påsken 2020

Vedersø Camp

De fedeste 50 timer på efterskole, hvis du samtidig er vild med enten fodbold, spring eller rytmisk gymnastik.

Oplev efterskolelivet på Vedersø Idrætsefterskole!

Går du i 4. - 8. klasse, og har du lyst til en forsmag på alt, hvad efterskolelivet indebærer af sjove oplevelser indenfor din idræt? Du kommer til at bruge en masse tid på den linje, som du vælger dig ind på. Derudover skal vi lege, dyste, spille, synge, feste og alt muligt andet spas i løbet af de 50 timer.

Vi overnatter i gymnastikhallen, hvor du kan sove sammen med din bedste ven, og du får forplejning 7 gange om dagen  - så du kommer ikke til at gå sulten i seng, og mor behøves ikke at lave en madpakke til dig.

Du vil blive undervist af skolens elever og lærere med flere. Blandt andet kan vi nævne, at Henrik "Tømrer" Pedersen, tidligere landsholds- og Premier League spiller, kommer og underviser i fodbold, og vi er ved at lave aftaler med flere spændende undervisere.

Denne begivenhed foregår kun på dansk og på Vedersø Idrætsefterskole. Dog vil der være mulighed for at besøge faciliteterne på The International, hvis man har lyst til det. 

Prisen for det hele dækker al forplejning, overnatning, undervisning samt T-shirt og drikkedunk. Så skynd dig at sikre dig en plads på Vedersø Camp for kun 350 kr.

Skynd dig atsikre dig en plads på Vedersø Camp 20 i påsken fra søndag 5/4 kl. 17 til tirsdag 7/4 kl. 19 her: Tilmelding åbner i august 2019!

 

Fokus på