International sommercamp i samarbejde med Danish International Schools Network (DISN)

Er du på udkig efter en fed start på sommerferien? Skriv dig op til en fantastisk 4 dages camp fra den 30. juni-3. juli.

The International - Academy and Boarding School of Denmark tilbyder hermed en unik mulighed for at forbedre dine faglige og personlige færdigheder i lækre omgivelser.

Du vil møde nye venner, forbedre dit engelsk og lære mere om vores fælles globale verden. Der vil også være et væld af sociale aktiviteter, hvor hyggen er i højsædet, og du vil lære de andre deltagere at kende. Du vil løbende hen over de fire dage lave et spændende gruppeprojekt, som bliver præsenteret for forældrene på campens sidste dag. Det bliver helt forrygende!

Kom og deltag i de sjove og udfordrende aktiviteter og oplev Danmarks første 100% engelsksprogede efterskole på samme tid. Du kommer til at møde lærere og andre unge med samme internationale udsyn som dig fra hele verden – og du kommer til at have det sjovt i og med vores førsteklasses faciliteter - blandt andet springcenteret.

Prisen for camp’en er kun 995 kr. og inkluderer måltider, overnatning på elevværelser med eget badeværelse, forfriskninger, aktiviteter og campgear.

Camp’en er åben for elever i alderen 12-16.

Læs vores danske brochure

Læs vores engelske brochure

Reservér din plads nu

Ring +45 50 88 95 60 eller skriv til jr@theinternational.dk for information eller tilmelding.

Fokus på