Badminton Camp

Badminton Camp Efterårsferien

Badminton Camp i efterårsferien

  • Er du vild med at spille badminton?
  • Er du nysgerrig på, hvordan det er at gå på efterskole?
  • Vil du give din udvikling et boost i efterårsferien?
  • Er du klar til at give den max gas?

I efterårsferien afholder vi badminton camp på Vedersø Idrætsefterskole & The International - yderligere detaljer følger i august!

Vi skal træne dagen lang og samtidig opleve hvordan det egentlig er at gå på efterskole. Du vil komme til at arbejde med individuelle færdigheder og en masse spil, og du vil møde dygtige trænere, som bare brænder for DIN UDVIKLING – det bliver fedt!

Campen kommer til at foregå på dansk, men der vil være rig mulighed for at besøge The International undervejs.

Denne camp er med fuld knald på for alle øvede spillere der spiller i A-rækken eller derover. Hvis du er letøvet og ikke spiller på så højt niveau, kan du tilmelde dig vores Påskecamp, hvor der er plads til alle, og træningen er tilrettelagt efter det - der vil stadig være seriøs træning, men hovedvægten vil lige så meget være på hygge og efterskoleoplevelsen.

 

Tilmelding åbner lige her i august 2019

Pakkeliste og mere detaljeret info sender vi til dig ca. 14 dage før campen starten. 

Har du spørgsmål til vores badminton camp, så kontakt vores cheftræner Erik "EP" Pedersen på ep@badmintonakademiet.dk. Han kan også svare på spørgsmål generelt om vores satsning på badminton, og hvad du kan forvente som elev på Vedersø Idrætsefterskole, hvis du er vild med fjer ligesom os!

Læs i øvrigt mere om EP på hans egen hjemmeside http://www.badmintonakademiet.dk/